čtvrtek 22. října 2015

Ukaž to nej TAG!

Nechala jsem se inspirovat youtuberkou Get the Louk tagem ukaž to nej! Původně to měl být instagarmový tag, ale tak jak si ho Lucka přetransformovala do vida tak já jsem se ho rozhodla udělat v podobě článku!

Dermacol
Myslím, že každý z vás je milovníkem Dermacolích sprcháčů. A já nejsem vyjímkou. Moje nejoblíbenější je meloun a hrozen s limetkou.

Mybelline New york
Color tatto je špička! Dle mého názoru jsou tyto color tatto nejlepším produktem Maybelline. 

Catrice 
Všichni moc dobře víme, že catrice se proslavil především korektorem camuflage. Když se řekne catrice, nevybaví se vám právě tento produkt?

Essence
Kosmetika essence se řadí mezi levnější sortiment. Některý produkty jsou nic moc, ale některé jsou naopak strašně super! Jako tyhle gel titnty! Strašně mě mrzí, že se nadále nevyrábějí.

Rimmel London
Rimmel je prostě specialista na make-upy. Jsou skvělé skvělé skvělé!

Avon
Avon si užil své slávy, ale mám pocit v posledních pár letech je tak nějak v postraní, tedy alespoň v mém případě. Každopádně, tyto tělové spreje nejsou vůbec špatné. Vůně granátového jablka je krásně osvěžující. Na léto nemají chybu!

Astor 
Astor válcuje svými lip buttry. nepochybně jsou skvělé, ale já jsem se ještě nedostala k tomu je vyzkoušet. Každopádně laky jsou taky super! A tento odstín naprosto zbožňuji!

Miss sporty
U této značku sahám po lacích. Poslední dobou mě přesvědčují víc a víc!

Gabriella Salvete
Jak už jsem zmiňovala v minulém čtvrtkovém článku, tato řada laků byl obrovský boom a mě samozřejmě neminul. Miluju jak tyto laky vydrží dva týdny bez uloupnutí.

Sleek 
A to nejlepší na konec! Sleek paletky jsou tak božské! Momentálně vlastní jednu, ale tak nějak se obávám že se z toho stane veeeelka závislost! To, jak paletka vypadá uvnitř, si pro vás schovávám do příštího kosmetického článku.

A jakou značku máte nejradši vy?





Žádné komentáře:

Okomentovat